Intrebari Frecvente: Email
Veti deschide un alt port pentru SMTP in cazul in care ISP-ul meu blocheaza portul 25?
Adaugat de Zoltan Egresi, Last modified by Ioan C. on 05 Jul 2014 10:05 AM

Unii ISP blocheaza portul 25 care este utilizat pentru SMTP. Pentru a testa acest lucru, puteti proceda in mai multe moduri:

In Windows mergeti la meniul Start si apoi selectati "Run". Tastati: telnet domeniu.com 25 (unde domeniu.com este inlocuit de domeniul Dvs.). Ar trebui sa apara o fereastra pop-up ms-dos cu un mesaj de intampinare Exim (software-ul utilizat de serverele noastre pentru email).

Daca nu apare nici un mesaj este posibil ca ISP-ul Dvs. sa fi blocat portul 25. Daca ISP-ul Dvs. a blocat intr-adevar portul 25 putem sa depasim aceasta problema permitand utilizarea altui port pentru SMTP (de obicei portul 26). Pentru a verifica daca serverul este configurat pentru aceasta urmati aceiasi pasi inca odata si introduceti "telnet domeniu.com 26" (fara ghilimele).

Daca tot nu apare nici un mesaj de intampinare deschideti un ticket de asistenta si vom deschide portul 26 pe serverul Dvs. sau vom cerceta cauza problemei.In continuare vi se va cere sa modificati portul SMTP in softul de email. Va rugam sa consultati documentatia atasata softului pentru acest lucru.

(282 vote(s))
Helpful
Not helpful

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Verificarea CAPTCHA 
 
Please enter the text you see in the image into the textbox below (we use this to prevent automated submissions).