Knowledgebase: Email
Cum utilizez listele de email?
Posted by Zoltan Egresi on 05 Nov 2008 03:58 PM

Daca este inclus in pachetul specific, contul Dvs. contine un soft de liste de email cunoscut, numit "Mailman". Puteti sa adaugati o lista de email la contul dvs. de gazduire autentificandu-va in cPanel, alegand optiunea "Mail", iar apoi facand click pe "Mailing lists". De indata ce ati intrat in meniul "Mailing lists" alegeti "Add list" din meniul de optiuni si introduceti informatia potrivita pentru "List Name", parola, domeniu, si faceti click pe butonul "create".

Lista de email a fost creata. Pentru a administra lista de email alegeti butonul "edit" din meniul "Mailing List", si vi se va cere sa introduceti parola pentru a obtine acces la sectiunea de administrare a listei de email. Odata ce v-ati autentificat veti putea sa reglati o gama larga de setari asociate cu lista de email. Cand nu mai aveti nevoie de lista de email, alegeti "delete" din meniul "Mailing List".

 Avertisment: Stergerea unei liste de email va duce la stergerea tuturor fisierelor asociate cu lista respectiva, inclusiv mail, arhive si adresele de email ale membrilor.

(235 vote(s))
Helpful
Not helpful

Comments (0)
Post a new comment
 
 
Full Name:
Email:
Comments:
CAPTCHA Verification 
 
Please enter the text you see in the image into the textbox below (we use this to prevent automated submissions).