Intrebari Frecvente: General
Se pot aloca IP-uri unice din motive legate de optimizare in motoare de cautare?
Adaugat de Zoltan Egresi on 05 Nov 2008 03:58 PM

Nu alocam IP-uri unice cu scopul optimizarii in cadrul motoarelor de cautare deoarece este impotriva regulilor impuse de furnizorii nostri (proprietari de IP-uri, etc).

Nu exista exceptii de la aceasta regula. Referitor la Google, SEO si IP-uri unice, se recomanda clientilor sa vizualizeze aceasta pagina unde se gasesc raspunsurile directorului de tehnologie Google, Craig Silverstein, la intrebarile puse de public.

In articolul de mai jos s-a pus urmatoarea intrebare: ? De ce continua Google sa penalizeze site-urile care sunt gazduite virtual? In conditiile in care adresele IP devin din ce in ce mai greu de obtinut/justificat, de ce diminueaza google importanta link-urilor care nu au o adresa IP unica? Va rog sa nu negati pur si simplu, deoarece comunitatea Internetului merita o explicatie.? Raspunsul lui Craig a fost: Nu pot sa neg pur si simplu? Care sunt celelalte optiuni? [:)] De fapt, Google trateaza egal domeniile gazduite virtual, la fel ca si pe cele cu IP-uri unice.

Daca ISP-ul Dvs. actioneaza corect, nu veti observa nici o diferenta intre cele doua cazuri. Exista un procentaj mic de ISP care configureaza in mod gresit conturile de gazduire virtuala, ceea ce influenteaza aceasta perceptie gresita?va multumesc pentru ca mi-ati acordat sansa de a risipi un mit.

Interviul integral aici: http://interviews.slashdot.org/interviews/02/07/03/1352239.shtml?tid=95

(268 vote(s))
Helpful
Not helpful

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Nume Complet:
Email:
Comentarii:
Verificarea CAPTCHA 
 
Please enter the text you see in the image into the textbox below (we use this to prevent automated submissions).