Knowledgebase: Romana > Reseller
Cum anulez/sterg un cont?
Posted by Zoltan Egresi on 05 Nov 2008 03:58 PM

Autentificati-va in panoul de control WHM si alegeti "Terminate An Account" din bara de meniu din partea stanga a ecranului. De acolo, puteti alege anularea unui intreg cont sau doar a unor utilizatori conectati la un anume cont. Cand actiunea este incheiata trebuie sa apara un mesaj de succes.

IMPORTANT: Nu dati click pe "stop" sau "back" in navigator inainte ca procesul sa fie incheiat. Aceasta ar putea cauza daune grave contului Dvs.

(273 vote(s))
Helpful
Not helpful

Comments (0)
Post a new comment
 
 
Full Name:
Email:
Comments:
CAPTCHA Verification 
 
Please enter the text you see in the image into the textbox below (we use this to prevent automated submissions).