Knowledgebase: Romana > Reseller
Pot sa modific denumirea de domeniu/utilizator pentru un cont gazduit?
Posted by Zoltan Egresi, Last modified by Matei Bogdan on 18 Jul 2014 08:17 PM

Resellerii sunt rugati sa nu utilizeze optiunile din panoul Webhost Manager pentru a modifica un nume de utilizator sau de domeniu al unui cont. Optiunile contin bug-uri si vor distruge mai multe zone ale contului respectiv.

Numele de utilizator al unui cont este vazut doar de catre proprietarul acestuia (si nu de catre vizitatorii obisnuiti ai site-ului) deci nu exista nici un motiv pentru a-l modifica.

Totusi, daca intr-adevar intervine necesitatea de a-l modifica (sau denumirea domeniului), atunci va adresam rugamintea de a configura un cont nou in Webhost Manager, cu noile detalii (nume de utilizator/domeniu dorit), iar fisierele sa fie copiate manual prin download via FTP, apoi upload in noul cont.

Setarile cum ar fi conturile de mail, bazele de date, etc., ar trebui configurate din nou in panoul de control al noului cont. In unele cazuri ar putea interveni necesitatea ca un reseller sa modifice domeniul principal (si nameserverele private, unde se aplica) al unui cont activ.

Din nou, recomandarile noastre sunt impotriva acestei actiuni, din motivele expuse mai sus, dar in cazurile in care acest lucru este intr-adevar necesar, putem sa rezolvam problema, insa trebuie sesizat.

(310 vote(s))
Helpful
Not helpful

Comments (0)
Post a new comment
 
 
Full Name:
Email:
Comments:
CAPTCHA Verification 
 
Please enter the text you see in the image into the textbox below (we use this to prevent automated submissions).