Knowledgebase: Domenii / Subdomenii
Care sunt regulile de inregistrare pentru domeniile .ro cu plata pe an?
Posted by Zoltan Egresi on 05 Nov 2008 03:58 PM
Datorita modificarilor care sunt in curs de finalizare in sistemul national de inregistrare de domenii .ro, GlobeHosting doreste sa familiarizeze deja clientii sau viitorii clienti cu aceste proceduri de inregistrare anuala a domeniilor .ro.
Inregistrarea unui domeniu .ro pe o perioada de 1 an se face INSTANT, odata ce avem confirmarea platii.
Astfel, domeniile .ro care se ofera clientilor cu posibilitatea de inregistrare anuala sunt puse la dispozitia acestora sub forma de inchiriere, (sub acelasi principiu avut de Xnet spre exemplu), iar costurile/tariful achitat reprezinta costul inchirierii acestor domenii pe perioada de un an.
Acest domeniu este oferit impreuna cu serviciul Managed DNS. Domeniile vor avea nameserverele noastre, clientul avand posibilitatea de a-si modifica doar adresa IP spre care sa fie adresat domeniul.
Aceste domenii sunt inregistrate proprietatea GlobeHosting, insa unic drept de utilizare il va avea primul solicitant acelui domeniu, care in prealabil a achitat contravaloarea sa, dar solicitantul oricand poate deveni proprietar de drept al domeniului, solicitandu-ne ulterior transferul domeniului in proprietatea sa. Acest drept ii revine si ca si prioritate in cazul in care perioada de expirare domeniului se apropie. Odata ce domeniul este expirat si pus liber, este dreptul oricui sa achizitioneze acel domeniu. Procedurile de transfer se initiaza odata cu achitarea sumei de transfer aferente domeniului.
(268 vote(s))
Helpful
Not helpful

Comments (0)
Post a new comment
 
 
Full Name:
Email:
Comments:
CAPTCHA Verification 
 
Please enter the text you see in the image into the textbox below (we use this to prevent automated submissions).